Danskernes brug af Alternativ behandling er for opadgående!

Danskernes brug af Alternativ behandling er for opadgående!

I den nyligt offentliggjorte rapport, lavet af Statens Institut for Folkesundhed  & Syddansk Universitet i 2019, fastslås det at danskernes brug af Alternativ behandling er for opadgående.
Ikke overraskende ligger Akupunktur blandt de mest foretrukne alternative behandlingsformer.
Se mere om den spændende rapport her

Ud over massage, osteopati og andre manipulative terapier, er Akupunktur danskernes foretrukne alternative behandlingsform. I dette uddrag af rapportens tekst slås dette fast:

”Det fremgår af tabel 1, at der samlet set har været en stigning i andelen, der nogensinde har brugt alternativ behandling (altså enten inden for det seneste år eller tidligere), fra 44,4 % i 2005 til 54,8 % i 2017. Stigningen ses primært mellem 2005 og 2010. I alt 27,5 % af den voksne befolkning har brugt alternativ behandling inden for det seneste år (tabel 2). Dette svarer til, at knap 1,3 millioner voksne i Danmark har brugt én eller flere former for alternativ behandling inden for det seneste år. De hyppigst anvendte alternative behandlingsformer er massage, osteopati eller andre manipulative terapier og akupunktur

Den fulde rapport kan downloades via dette  LINK

Energibaner i Balance

Jeg føler mig træt og uoplagt… er mine energibaner i balance?

Det er et spørgsmål som vi støder på mange gange. Det er meget sjældent eller stort set umuligt at finde mennesker hvor alle balancer går op i en højere enhed.

Alle disse ubalancer er eller kan være medvirkende årsag til både ubehag og sygdom. Læs mere

Fokus på øjne

Synet er vores vigtigste sans

Doktor Akupunktur sætter fokus på øjensygdomme/lidelser i resten af 2018.

Vi tilbyder derfor en stærk reduceret pris for behandling af øjensygdomme resten af år 2018

Læs mere

Sport og Træningsskader

Sport er en fantastisk ting – og specielt hvis vi kan undgå skader. Læs mere

For højt eller lavt blodtryk

Er blodtrykket for højt?

Du er ikke alene!

Vi har igennem, den seneste tid haft en del henvendelser fra patienter med forhøjet blodtryk. Dette er er efterhånden blevet en folkesygdom, specielt når når man kigger på det antal danskere der dagligt indtager blodtrykssænkende medicin. Eksperter advarer direkte de mere end 150.000 danskere der indtager medicinen, som i disse tilfælde er ordineret grundet et let forhøjet blodtryk. Læs mere

Musicure og Akupunktur

MusiCure og Akupunktur

En perfekt løsningsmodel på mange problemer.

Læs mere

Depression om vinteren

Har du fået en vinterdepression, eller er du generelt deprimeret?

Vinterdepression

Vinterdepressionen kendetegnes ved almindelig tristhed, mangel på energi, øget appetit og trang til søde sager og større søvnbehov.

Faldende lysmængde og temperatur synes at være den umiddelbare årsag der udløser denne type depression.

Som udgangspunkt kan vi glæde os over at dagens længde tiltager med 3 minutter i døgnet i øjeblikket. Læs mere

Gør det ondt? Så søg hjælp!

Start din behandling hurtigt

 

Jeg har igennem de sidste par år undret mig over at de fleste patienter har gået med smerter eller andre symptomer igennem meget lang tid, uden at få gjort noget ved deres problemer.

Min erfaring viser at en hurtig indsats på et opstået problem mere end halvere antallet af nødvendige behandlinger i de fleste tilfælde.

Læs mere

Kom nemmere igennem overgangsalderen

Overgangsalderen

Ja, det kommer til at ske før eller siden. Symptomerne er ubehagelige og nedsætter livskvaliteten i en periode. Men der er heldigvis hjælp at hente! Læs mere

Så langt rejser vores klienter for at blive behandlet hos os

Det gør ondt, hvem kan hjælpe?

Det kan vi! Når skaden er sket er man nød til at opsøge hjælp. En dygtig akupunktør kan i mange tilfælde hjælpe – vi har haft stor succes med behandling af alverdens gener, og det er vi stolte af. Læs mere