Niels Hornehøj - Master Akupunktør

Niels Hornehøj er vores ansvarlige behandler og har rigtig mange menneskelige og faglige kompetencer som han bruger flittigt i sine daglige behandlinger. Han er uddannet master akupunktør og har behandlet flere tusinde tilfredse patienter med akupunktur. Derudover er han også uddannet Sportsskade Terapeut, Fysiurgisk massør og Personlig træner.

Akupunktør NIels Hornehøj

Niels har en fortid inden for det offentlige, hvor han i en alder på 25 år kom alvorligt til skade to gange under udførelsen af sit job som Politibetjent. Dette medførte et erhvervsevnetab på 40 procent og et tilbud om invalidepension i en alder af 26 år.

Efter mange år som sportsudøver på højt plan, hverken kunne eller ville han acceptere denne situation. Alle hans drømme om at hjælpe andre ville briste, ved blot at sætte sig tilbage i stolen og acceptere, tilbuddet fra det danske sundhedssystem.

En lang og sej kamp blev gennemført, og efter et års genoptræning, kunne han starte et normalt liv. Denne genoptræning blev ikke tilbudt fra det offentlige, men fra personlig hjælpe fra en sygeplejeske fra Frederiksberg Hospital. Niels kæmper fortsat, dog i dag primært for sine patienter.

Han valgte at tage en kreativ uddannelse inden for musikken, da han har spillet Musik siden han var barn. Han endte dog i studie branchen, hvor han har komponeret, instrueret og produceret for mange store internationale kunstnere i både ind og udland.

Niels har brugt 20 år på dette – og har været Studio Manager i Danmark, 14 år i Holland og Belgien og opnåede mange fine udmærkelser fra kunder som Disney, Warner m.fl.

Hans liv har altid været præget af arbejdet med mennesker, ligesom hans træning efter skader har været en nødvendig del af hverdagen. På baggrund af dette blev beslutningen taget om et karriere skift.

Flere uddannelser og konstant behandling af mennesker, har gjort Niels til den Akupunktør og Sportsskade Terapeut han er i dag. Han er uden tvivl en af de dygtigste behandlere i Danmark og arbejder i dag med mennesker fra det meste af verden, grundet hans faglige og menneskelige egenskaber.

Mange Sportsudøvere fra Europa har erfaret resultater fra hans behandlinger og Niels smiler blot når mennesker får det godt efter endt behandling.

Han og Tennas drøm er at kunne hjælpe så mange som muligt, til et bedre liv, hvilket tydeligt smitter af på alle hans patienter.

Skal Niels også hjælpe dig?

Så klik på knappen her