Behandling af Øjenlidelser med Akupunktur

“Der hvor øjenlægerne ikke kan hjælpe, kan vi i 80% af tilfældende gøre en positiv forskel.”

Der er nogle øjenlidelser vi ikke kan afhjælpe med akupunktur. Det er:

  • Skelen på øjnene
  • Farveblindhed
  • Nærsynethed

Derudover behandler vi sjældent for grå stær samt langsynethed, da der i dag findes fine behandlingsmuligheder inden for kirugien.

Men der hvor øjenlægerne ikke kan hjælpe, kan vi i 80% af tilfældende gøre en positiv forskel. Det drejer sig specielt om blinde personer, personer med konstateret AMD (tør samt våd) og Grøn stær. Men også andre øjenlidelser, som ikke kan afhjælpes med medicin eller kirugi.

Der er 2 typiske diagnoser vi behandler med akupunktur, som vi vil fremhæve her.

AMD – Aldersrelateret Macula Degeneration

En generel synstest laver vi ud fra en synstavle og en Amsler-gitter-test. Men det er naturligvis øjenlæges tal og test der er gældende.

Typisk møder klienterne op, når deres kørekort er truet. Eller når et simpelt stykke arbejde ikke længere kan udføres og de ikke længere kan hjælpes hos deres øjenlæge.

Våd AMD
behnadling af Grøn stær med akupunktur

Grøn Stær – Glaukom

Grøn stær er en betegnelse for en særlig type skade på synsnerven. Den skyldes forhøjet tryk i øjet/øjnene. Ubehandlet bliver synet med tiden indsnævret, det man også kalder et kikkertsyn. Sygdommen kan medføre blindhed.  Trykket kan forsøges nedbragt med bl.a. øjendråber. I nogle tilfælde kan der opereres og det kan forbedre synet i en periode, dog ikke helbrede.

Grøn stær kan ifølge øjenlæger ikke helbredes, kun stoppes. Men akupunkturen kan faktisk hjælpe op mod 80% af patienterne og ikke blot stoppe udviklingen af grøn stær, men også give nogen eller større forbedring af synet.

Hvordan foregår øjen-akupunkturbehandling?

Vi behandler hver hverdag i 10 dage, mandag til fredag 2 gange dagligt. Hver behandling tager ca. 30 min. og der skal holdes en nåle-pause mellem hver behandling på minimum 1 time.
Vi behandler således i 2 uger – derefter aftales hyppighed for opfølgende behandlinger, for at holde resultatet ved lige.

Hvad kan du forvente?

Måske er du en af dem der allerede efter en uges behandling mærker/ser en forskel. Dog sker dette oftest i anden uge, eller inden for den næste måned. Kroppen arbejder konstant og i enkelte  tilfælde kan der gå længere tid før en forbedring kan mærkes/ses.

Øjen akupunktur

20 behandlinger med akupunktur + løbende synstests

PRIS: Kr. 8000,- alt inklusiv

Er du klar til et bedre syn?

Så Bestil en tid med samme!

Vi gør opmærksom på at der ikke foreligger dokumentation baseret på kliniske undersøgelser vedrørende behandling af øjensygdomme med akupunktur.

Indhold samt udsagn på denne side er baseret på Doktor Akupunkturs egne erfaringer, samt erfaringer gjort af akupunktører rundt om i verden.