Behandling af Sportsskader og Træningsskader

Du er kommet til skade. “Hvad nu?” Det spørgsmål stiller mange danskere sig selv hver eneste dag. Vi går ind for en holistisk tilgang til sportsskadesterapi hvor udgangspunktet er at du hurtigst muligt skal blive skadefri.

Med sportskadesterapi bruger vi alle de nødvændige redskaber i værktøjskassen for at du kan komme hurtigst muligt tilbage “in action”.

Hvis du er kommet til skade og er i tvivl om vi kan hjælpe dig, så kan du altid bestille en “afklarende samtale” – det er uforpligtende og koster ikke noget. Bestil en tid eller ring 20 303 112 og hør mere.

“Selv ved alvorlige skader, herunder knoglebrud og ledbåndsskader, er det vores erfaring
at helingstiden kan forkortes væsentligt – samtidig med at vi behandler dine smerter.”

Du har måske oplevet det før: du bliver skadet og ved ikke hvad du skal gøre. Du tager til lægen, og bliver henvist til f.eks. apoteket eller en specialist. Efterfølgende er du mere eller mindre overladt til dig selv – eller ventetid. Måske får du foreslået nogle øvelser du skal lave. For nogle hjælper det, for andre gør det ikke.

Det er nemt at komme til at føle sig tabt i et system der kan føles som om det ikke fungerer helt efter hensigten for dig.  Vi bestræber os på at din oplevelse hos Doktor Akupunktur vil være positiv.

alternativ behandling sportsskader

Når du kommer til skade skal der være hjælp at hente fra skaden er sket til den dag du er tilbage på banen. Doktor Akupunkturs behandlere stammer fra en bred faglig baggrund med uddannelse og erfaring inde for sportskadeterapi, akupunktur, fysiurgisk/sportsmassage, personlig træning & kostvejledning – kort sagt er du dækket ind af vores behandlere, uanset hvilken ekspertise eller behandlingsform der måtte blive brug for under dit behandlingsforløb.

Du vil ligeledes modtage vejledning og påmindelse om opfølgende behandling, med henblik på at forebygge fremtidige og tilbagevendende skader. Med vores tilgang til behandling har vi hjulpet mange sports udøvere tilbage til sporten – og er du kommet til skade ser vi frem til også at hjælpe dig!

Skal vi også hjælpe dig?

Her er de hyppigste skader vi behandler:

  • Fibersprængninger
  • Overbelastningsskader ifm. træning og sport
  • Muskelsmerter
  • Led smerter og skader
  • Forstuvninger

Desuden kan vi som tommelfingerregel halvere restitutionstiden efter en skade – også ved knoglebrud.

Er du ivrig efter hurtigt at blive kampklar igen?

Så bestil tid til en indledende samtale nu.

Det er nemmere at forebygge end at helbrede

Mere end 800.000 danskere træner i fitnesscentre – dertil er der også mange der dyrker diverse sportsgrene. Derfor kan det ikke undgås at danskere bliver ramt af skader fra tid til anden. Sport og træningsskader kan deles op i to kategorier: ulykker og overbelastning. Hvor uheld og ulykker desværre næppe kan undgås , så kan der gøres meget for at forhindre overbelastningsskader.

Træner du hårdt og ofte, kan det være en god idé at gå til forebyggende behandling. Dertil får du også vejledning og råd omkring din specifikke træning eller sportsgren, med henblik på at undgå overbelastnings skader. En kombination af forebyggende behandling – samt korrekt og forsvarlig fremgangsmåde i fitnesscentret – eller på banen, kan fuldstændig minimere faren for skader som følge af overbelastning.

Sportsskade
Behandling af sportsskader

Hvad end man spiller fodbold, håndbold, golf, tennis, rundbold, basketball…. ja du forstår hvor vi vil hen; så kan en kombination af kendskab til træning og forebyggende behandlinger drastisk minimere faren for skader. Men når nu skaden sker så er det vigtigt at der behandles hurtigt og effektivt, for at gøre skadesperioden så kort som mulig. Desværre kan ikke alle skader kureres øjeblikkeligt. …..Men selv ved alvorlige skader, herunder knoglebrud og ledbåndsskader, er det vores erfaring at vi kan forkorte og optil halvere helingstiden med sportskadeterapi og akupunktur – alt imens vi behandler dine smerter.

Daniel er blevet behandlet hos Doktor Akupunktur - det er han glad for!

Daniel Novotni blev hjulpet af Doktor Akupunktur

Daniel er tidligere bokser, han havde længe kæmpet med iskias problemer og kraftige smerter som førte til en sygemelding. Så mødte han Niels Hornehøj og blev behandlet hos Doktor Akupunktur.

Læs hans historie her.