Behandling af Migræne med Akupunktur

Mere end 15% af den danske befolkning lider af migræne. Det betragtes derfor nærmest som en folkesygdom. Det vides ikke i dag præcis hvad der forårsager migræne, hvorfor det kan tage lang tid at behandle migræne effektivt indenfor medicinens rammer. Doktor Akupunktur behandler migræne med akupunktur – ganske enkelt forventer vi en markant forbedring indenfor 7-10 behandlinger.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt akupunktur kan hjælpe dig – f.eks. hvis du før har modtaget akupunkturbehandling andetsteds uden den ønskede effekt- så er du mere end velkommen til at komme ind til en uforpligtende samtale. Ved at investere 15 minutter af din tid, kan du være på vej til en smertefri hverdag. Bestil en tid, eller ring 20 303 112 og hør mere.

Migrene og akupunktur

Migræne kan behandles effektivt med akupunktur. Det vides ikke præcis hvad der forårsager migræne – der kan være mange årsager, derfor findes der desværre ikke én behandling der virker for alle. Det kommer meget an på hvor i hovedregionen du mærker smerten, samt hvordan du oplever migræne anfald. Dit behandlingsforløb planlægges derfor med vores ansvarlige behandler, med udgangspunkt i præcis hvor og hvordan du oplever smerten, som giver os en indikation af den underliggende årsag.

Hvis du på forhånd ved (fra din læge) hvad der ligger bag din migræne, så kan vi naturligvis tage udgangspunkt i det.

Hvis du lider af migræne anbefaler vi at du bestiller en tid til akupunktur nu, så vi hurtigst muligt kan hjælpe dig.