Ondt i ryggen?

Så gør noget ved det! Benyt knappen her, og bestil tid til en behandling.

3 tilstande som vi ofte behandler:

  • Lændesmerter
  • Hold i ryggen
  • Hold i nakken
Rygsmerter akupunktur

Jeg har ondt i ryggen. Hvad nu?

Har du ikke haft held til at forebygge rygsmerter, så er er der naturligvis stadig hjælp at finde. Vi behandle ofte rygsmerter, og gør det ganske effektivt, med akupunkturbehandling.

Akupunktur er et fantastisk værktøj til både smertelindring og reel behandling af årsagen til smerterne. Ved smerter som følge af en skade, vil vi i nogle tilfælde anvende sportsskadeterapi, hvor en kombination af flere behandlingsmetoder tages i brug, efter behov.

Er du i tvivl om du skal prøve akupunktur? Helt i orden – du kan altid bestille en tid til en uforpligtende samtale, det koster kun din tid.

Rygsmerter

Lændesmerter, lumbago, nakkesmerter, iskias problemer, akutte eller kroniske rygsmerter. Hver fjerde dansker har jævnligt ondt i ryggen. Ofte går det over igen efter et par dage – nogle gange gør det ikke. Uanset hvad kan vi hjælpe dig.

Smerter i ryggen kan have mange forskellige årsager. Alt fra overbelastning og spændinger, til sygdomme eller diskusprolaps.

Hvis vi udsætter kroppen for repeterende bevægelser, eller uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, så vil vi fra tid til anden opleve rygsmerter. Gør vi dette over længere tid, så vil smerterne oftest også tiltage og kan i mange tilfælde blive en tilbagevendene gene.

Smerter i ryggen kan være meget hæmmende, og generende, hvorfor vi anbefaler at forebygge smerterne. Dette kan du gøre ved at sørge for at variere dine arbejdsstillinger, sætte dig ind i korrekt løfteteknik, motionere og træne din ryg, lænd og maveregion; generelt er det en rigtig god ide at træne coremuskulaturen. Ligeledes kan du opsøge forebyggende behandling hvis du lider af rygsmerter med jævne mellemrum – eller blot ønsker helt at undgå dem.

Ondt i ryggen

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Eller i tvivl om akupunktur?

Så bestil tid til en uforpligtende samtale – det koster kun din tid.

David Andersen blev hjulpet af Doktor Akupunktur

David Andersen havde ondt i ryggen, som følge af hans arbejde. Han prøvede flere typer behandling uden det store held. Heldigvis kunne Doktor Akupunktur hjælpe ham.

Læs hans historie her.

David har modtaget effektiv behandling mod smerter hos Doktor Akupunktur.