Ring til os på: 20 303 112  –  Træffetid hverdage: 08:30-11:30

Uden for træffetid: Læg en besked, så ringer vi tilbage hurtigst muligt!

Akupunktur

Måske har du aldrig prøvet akupunktur før. Måske har du modtaget akupunkturbehandling før, men uden det resultat du havde ønsket og håbet på. Hos Doktor Akupunktur går vi op i at hjælpe mennesker, og den måde vi hurtigst kan hjælpe flest mennesker på er med akupunktur. Når du modtager behandling hos os så er du i trygge hænder – vi har nemlig en af Danmarks dygtigste akupunktører ansat! Niels Hornehøj, vores ansvarlige behandler, har flere tusinde tilfredse patienter bag sig, læs hans historie her.

Akupunkturens anvendelse er mangfoldig, da den kan bruges til at afhjælpe en lang liste af symptomer. Dog er der nogle ting vi ser gå igen og igen;

 • Smerter og spændinger i ryg, nakke og skuldre
 • Smerter i lænd og hofter blandt kvinder; ofte som følge af fødsel
 • Forstuvningerne
 • Hovedpine

Disse udfordringer oplever rigtig mange danskere flere gange igennem deres liv. Årsagerne kan være mange, men ofte dukker de op som følge af stress, forkerte arbejdsstillinger, for tunge løft og/eller overbelastning der fører til spændinger. Heldigvis kan vi afhjælpe alle disse symptomer effektivt med akupunkturbehandling. Doktor Akupunktur har hjulpet mange mennesker til en smertefri hverdag – og vi kan også hjælpe dig.

“Er du bange for nåle? Så er du ikke den første. Vi har behandlet mange med nåleskræk der alligevel var glade og tilfredse da de gik ud af døren. Din oplevelse er altafgørende for os – så du er i trygge hænder hos Doktor Akupunktur.”

Det Siger Vores Kunder

“Jeg er gået til behandling i over et år hos Niels for behandling af især min ryg og nakke. Gennem mit arbejde som skiltemaler, kommer jeg tit til at arbejde i uhensigtsmæssige stillinger og det sætter sig typisk i ryggen. Niels bearbejder rygmuskulaturen, dels med akupunktur, dels med massage. Det er virkeligt noget der virker!

Gennem årene, har jeg prøvet mange massører og lignende, men hos Niels får jeg den optimale behandling som bare virker! Niels er en fantastisk massør og akupunktør som jeg kan anbefale på det varmeste! Niels og Tenna er desuden nogle af de sødeste mennesker jeg kender! Skynd dig og får en tid til behandling hos Niels- du vil elske det!”

David Andersen – Skiltemaler

David har modtaget effektiv behandling mod smerter hos Doktor Akupunktur.

“Jeg har døjet med iskias problemer I lang tid, og har prøvet alverdens behandlinger. Gik til fysioterapeut i 4-5 måneder, ryghold og det hele, men intet hjalp. Jeg har også prøvet akupunktur derfra, men det hjalp heller ikke. Jeg prøvede en kiropraktor da det var allerværst, blev knækket og løsnet – det hjalp en smule, men 2 dage senere var jeg igen helt smadret. Flere forskellige massører og så videre men intet hjalp rigtigt.

Smerterne blev værre og værre, og jeg endte med at blive sygemeldt fra mit arbejde. Efter jeg havde været sygemeldt i 6 måneder, blev jeg anbefalet Niels– og det var den eneste behandling der hjalp, og det gjorde at jeg ikke længere gik og haltede grundet smerter. Jeg har nu gået hos Niels i et års tid med jævne mellemrum. Jeg kan gå ordentligt, og kan nu passe mit arbejde, så jeg er glad! Jeg vil klart anbefale folk med skader og smerter at tage ud forbi Doktor Akupunktur og blive behandlet af Niels.”

Daniel Novotni – Maler; tidligere Bokser

Daniel er blevet behandlet hos Doktor Akupunktur - det er han glad for!

“Jeg har fået behandling hos Doktor Akupunktur, og har kun rosende ord at sige.

Jeg har været til 2 behandlinger for problemer med min ryg og nakkesmerter, og det har givet super resultater allerede, jeg kan på det varmeste anbefale Doktor Akupunktur og Niels Hornehøj.”

Anders Nyberg – Revisor, Ivrig Golfspiller

Anders er blevet behandlet hos Doktor Akupunktur, det er han glad for.

“Jeg arbejder som murer. Det er et hårdt erhverv, så jeg har udsat min krop for rigeligt overbelastning. Jeg opsøgte Niels første gang grundet voldsomme smerter efter en hofteoperation.

Jeg havde før prøvet kiropraktor som ikke rigtig hjalp –han fik ikke engang lov til at knække mig da det gjorde allermest ondt, der var jeg virkelig presset af smerter.

Jeg husker tydeligt at efter første behandling hos Niels, kunne jeg stå uden krykker og med fuld vægt på højre ben for første gang siden operationen. Jeg var selvsagt super tilfreds, og har gået hos Niels siden. Jeg vil helt klart anbefale (og gør det ofte!) behandling hos Doktor Akupunktur!”

Henrik Carlend – Murer

“Jeg har desværre gennem længere tid lidt voldsomt af bækken smerter, men efter blot 1 mdr. behandling i november/december hos Doktor Akupunktur har jeg ikke haft nogle problemer, og det har jeg stadig ikke, nu 3 måneder senere.

Jeg kan kun anbefale Doktor Akupunktur til alle på min vej!”

Schanne Visnek

Skal vi også hjælpe dig?

Så bestil en tid her.

Akupunkturs Dokumenterede virkning

I 2003 udgav World Health Organization en rapport om akupunktur og dets dokumenterede virkning mod en række sygdomme. Den gang fastlog de at akupunktur var en effektiv behandlingsform mod blandt andet:

 • Bivirkninger fra Stråleterapi og/eller Kemoterapi
 • Høfeber
 • For lavt/for højt blodtryk
 • Morgenkvalme
 • Kvalme & Opkast
 • Frossen skulder
 • Forstuvninger
 • Slagtilfælde
 • Smerte i nakke
 • Hovedpine (herunder Migræne)
 • Smerter i ryg
 • Tennis albue & Musearm

Og meget mere…

Listen er lang, og omfatter mange forskellige sygdomme og gener – og gennemgår i hvilken grad der er dokumenteret virkning. Rapporten omfatter kun analyse af kliniske studier/undersøgelser foretaget inden år 1999. Der findes mange flere lidelser der senere er blevet behandlet med akupunktur under kontrollerede forhold, hvor der ligeledes er dokumenteret gavnlig effekt, men som ikke indgik i rapporten fra 2003.

Du kan læse hele listen her (på engelsk). 

Ellers kan du downloade hele rapporten fra WHO her (bemærk, linket fører dig videre til en ekstern side).

Er du i tvivl om akupunktur kan hjælpe dig med netop dit problem?

Så kontakt os; brug kontakt formularen til højre, ring til os på 20 303 112eller klik her og bestil en tid til en uforpligtende samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi hjælper også patienter der ellers har fået beskeden “der er ikke mere vi kan gøre”. Læs f.eks. her hvordan vi benytter akupunktur til at behandle øjensygdomme.

Mange af vores klienter kommer fra Furesø; Farum og Værløse, men også de omkringliggende byer som Lyngby, Hørsholm, Bagsværd, Hillerød og lignende.

Vi ser også oftere og oftere at folk rejser langvejs fra for at modtage behandling hos Doktor Akupunktur.

Uanset hvor i landet du kommer fra, så glæder vi os til også at hjælpe dig!