Du kan godt undgå at få det voldsomt dårligt efter kemoterapi!

Læs mere her på siden eller kontakt os og hør nærmere.

 

Du er også altid velkommen til at booke en uforpligtende samtale her.

Behandling af bivirkninger ved Kemoterapi

Ifølge de offentlige statistikker vil hver tredje dansker blive ramt af en kræftsygdom på et tidspunkt i deres liv. I lys af dette er kræft om noget blevet til en folkesygdom.

 

Kemoterapi og strålebehandling, er fortsat nogle af de mest udbredte behandlingsformer mod en lang række kræftsygdomme. De har det til fælles at de begge er effektive mod kræftcellers udvikling – dog med den ulempe at behandlingen ikke udelukkende rammer kræftceller, men derimod også raske celler i kroppen. Blandt andet af den årsag, kan behandlingerne forårsage en række bivirkninger som patienten lider under.

 

Det er ikke alle der oplever de samme bivirkninger da både sygdom såvel som behandling er forskellig fra person til person, men de mest udbredte bivirkninger er:

Kemoterapi

Strålebehandling

 • Træthed og almen utilpashed
 • Hårtab
 • Kvalme og opkast
 • Nedsat appetit
 • Diarré og forstoppelse
 • Nedsat immunforsvar, blodmangel og blødninge
 • Mund- og tandgener og smagsforandringer
 • Muskelsmerter
 • Træthed
 • Hudreaktion
 • Nedsat appetit
 • Hårtab
 • Påvirkning af knoglemarven

 

Kræft i sig selv er en forfærdelig sygdom. Kombineret med de bivirkninger som kan opstå som følge af som følge af kemoterapi og strålebehandling kan tilværelsen som kræftpatient være nær uudholdelig. Det er her akupunktur kommer ind i billedet.

 

Der findes endnu ikke uafhængigt verificeret evidens for at akupunktur skulle kunne behandle kræftsygdomme. Til gengæld er der bred enighed om den gavnlige virkning af akupunktur som behandling mod de bivirkninger der typisk opstår som følge af kemoterapi og strålebehandling. Dette blev fastslået af WHO (World Health Organisation) for over 15 år siden.

 

Målet for Doktor Akupunktur er at hjælpe så mange mennesker som muligt til en smertefri hverdag. Hvis du er en af de kræftpatienter der undergår kemoterapi eller har modtaget strålebehandling, så vil vi meget gerne hjælpe dig til at mindske de bivirkninger du kan blive ramt af.

Hør Carsten fortælle om sit forløb ved Doktor Akupunktur i forbindelse med bivirkninger efter kemoterapi.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Så kontakt os og hør nærmere!

Du er også altid velkommen til at bestille tid til en ufopligtende samtale.

Klik her for at bestille din tid, det er uforpligtende og gratis for dig.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Hvis du er så uheldig at du har kræft, og er gået i gang med kemoterapi, så anbefaler vi forebyggende behandling. Det vil sige at du kommer ud til Doktor Akupunktur og gennemgår et behandlingsforløb i ugen op til din næste kemoterapi behandling. Derved kan vi gøre din krop klar til at modstå så mange af de negative bivirkninger der opstår ved kemoterapi som muligt.

Efter du har modtaget kemoterapi, kan der opstå symptomer som f.eks. stærk kvalme, dette behandler vi når symptomerne opstår, hvis det ønskes. Overordnet set har vi gode erfaringer med at behandle inden kemoterapien for at mindske bivirkningerne, hvorfor akupunktur ikke altid er nødvendigt efter kemoterapi.

Ulla prøvede Akupunktur

Klik på hendes billede og læs hendes historie.

Ulla prøvede akupunktur. Klik på hendes billede og læs hendes historie.

 

Har du brug for hjælp?

Niels Hornehøj

Niels er klar til at hjælpe dig!

Klik på hans billede og bestil en tid.

Like os på Facebook

Ulla prøvede Akupunktur

“Jeg har desværre været ramt af flere kræftsygdomme igennem mit liv. Derfor har jeg også prøvet Kemoterapi før, og ved hvor ødelæggende de bivirkninger som kemoterapi forårsager kan være.

Da jeg for nogle måneder siden igen fik konstateret kræft, er jeg i øjeblikket i gang med et forløb der indebærer kemoterapi. Denne gang valgte jeg så at prøve akupunkturbehandling, med henblik på at gøre kemoterapiens bivirkninger lidt mindre ulidelige. Inden min tredje omgang kemoterapi gennemgik jeg et behandlingsforløb hos Doktor Akupunktur, og efter kemoterapien kan jeg nu konstatere at akupunktur har hjulpet!

Helt specifikt så har jeg kun kastet op én enkelt nat – og har oplevet langt mindre kvalme, færre muskelsmerter og markant mindre træthed. Da jeg fortalte lægerne på Rigshospitalet om min oplevelse med akupunktur anerkendte de bare at de godt vidste at akupunktur hjælper mod bivirkningerne! Det er mig en gåde at de ikke gør kemopatienter opmærksom på den store forskel akupunktur kan gøre. Jeg er i hvert fald ganske tilfreds, og lykkelig for at jeg gav akupunktur en chance.”

Ulla Foverskov, Selvstændig

Kontakt os gerne!

Hvis du har spørgsmål så benyt kontakt formularen her

* indikerer påkrævet felt