For højt eller lavt blodtryk

Er blodtrykket for højt?

Du er ikke alene!

Vi har igennem, den seneste tid haft en del henvendelser fra patienter med forhøjet blodtryk. Dette er er efterhånden blevet en folkesygdom, specielt når når man kigger på det antal danskere der dagligt indtager blodtrykssænkende medicin. Eksperter advarer direkte de mere end 150.000 danskere der indtager medicinen, som i disse tilfælde er ordineret grundet et let forhøjet blodtryk.

Over en million danskere tager i dag medicinen, som har til formål forebygge hjertekar sygdomme. Hjertekar sygdomme er den næsthyppigste dødsårsag i Danmark og hjerteforeningen anslår at hver 4. Dansker dør som direkte følge af hjertekar sygdomme.

Akupunktur – et alternativ til medicinen

Hvis du lider af forhøjet blodtryk (hypertension) er der hjælp at hente hos Doktor Akupunktur. Vi har igennem de sidste år fået normaliseret blodtrykket hos mange patienter, ved brug af akupunktur, som enten har været på medicin eller som har fået besked af deres læge på at de skulle begynde på medicinen.

Antallet af behandlinger har varieret mellem 5 og 10 behandlinger hvorefter blodtrykket har lagt sig stabilt.

Vi kigger ligeledes på livsstil og helbredet generelt og vurdere i de enkelte tilfælde om det er forsvarligt at patienten undlader at indtage medicinen.

Et let forhøjet blodtryk er efter min mening ikke nok til at man skal påbegynde indtagelse af medicin, der kan medfører en række ubehagelige bivirkninger.

For lavt blodtryk kan også afhjælpes

Hvis du lider af for lavt blodtryk (hypotension) eller ortostatisk hypotension (lavt blodtryk i stående stilling), er der ligeledes hjælp at hente hos Doktor Akupunktur. Vi vurderer den enkelte patient ud fra det eventuelle sygdomsforløb, eller andre mulige årsager.

Vi kan hjælpe rigtig mange patienter med at regulere deres blodtryk med akupunktur. Du er velkommen til at ringe og  bestille en gratis uforpligtende samtale hos en af vores dygtige behandlere.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

– Niels Hornehøj, D.Ac

Sådan vurderes blodtrykket

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *