Musicure og Akupunktur

MusiCure og Akupunktur

En perfekt løsningsmodel på mange problemer.

Niels Eje og Inge Muldvad Eje har været vores venner igennem mange år.  De har medvirket i flere Melodi Grand Prix produktioner, som Tenna og jeg har lavet, og vi har også arbejdet sammen på andres pladeproduktioner.

Jeg har altid haft den dybeste respekt for deres arbejde – både som musikere og ikke mindst komponister.

Hjælp med Musik

Tanken om at kunne afhjælpe, og i nogle tilfælde helbrede, menneskers sundhedsmæssige problemer med musik har altid tiltalt mig meget, og Niels Eje er den eneste jeg kan anbefale til at løse denne opgave.

Hos Doktor Akupunktur er vi stolte af, at vi i samarbejde med Niels og Inge har haft afprøvet et koncept der virker! Puderne som benyttes i alle vores behandlerrum er alle udviklet og håndlavet af Niels Eje, og han har i samarbejde med Inge Eje lavet musikken, som patienten lytter til under behandlingen.

Med patienten i fokus sætter vi stor pris på den positive effekt musikken har på den enkelte – og der går ikke mange øjeblikke fra vi tænder MusiCure, til patienterne mærker roen omkring sig. Niels og Inge udvikler konstant nye tiltag, og Inge har gennem nogle år arbejdet med film, hvortil Niels har komponeret og produceret den dertilhørende musik.

Lancering ved Doktor Akupunktur

Vi har hos Doktor Akupunktur fornøjelsen af, at kunne tilbyde vore patienter både visuel og musikalsk stemningsoplevelse – allerede fra de træder ind ad døren, til de forlader os efter behandlingen er slut. Systemet vil være klar d. 1. august 2018. Der forefindes alle de fornødne, kliniske testresultater, og flere hospitaler bruger allerede MusiCure på deres afdelinger. Vores erfaring viser, at næsten alle falder meget hurtigt til ro i forbindelse med nåle, som jo i sig selv ikke ligefrem er en behagelig oplevelse.

Ved at måle patienternes blodtryk både før og efter behandling, har vi kunnet konstatere, at blodtrykket faldt væsentligt. Mange stresspatienter har haft glæde og fundet ro under behandlingen, og der findes mange andre gode resultater omkring det.

Det hele er testet på mere end 1000 patienter hos Doktor Akupunktur, hvilket har overbevist både Robert, Tenna og jeg om den positive effekt ved brug af MusiCure. Vores samarbejde med MusiCure fortsætter – og vi forventer store fremskridt det kommende år!

En stor tak til Niels Eje og Inge Mulvad Eje

– Niels Hornehøj, D.Ac

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *