Så langt rejser vores klienter for at blive behandlet hos os

Det gør ondt, hvem kan hjælpe?

Det kan vi! Når skaden er sket er man nød til at opsøge hjælp. En dygtig akupunktør kan i mange tilfælde hjælpe – vi har haft stor succes med behandling af alverdens gener, og det er vi stolte af.

Hvis skaden er sket, og man har brug for behandling, så må man rykke sig for at modtage behandling. Men hvor langt skal man så være villig til at flytte sig? Tja, det er jo et individuelt spørgsmål som kun du selv kender svaret på. Det kan være bekvemt at vælge en behandler tæt på hvor man befinder sig. Men de fleste prioriterer nok løsningen af deres problem, over afstanden de må rejse for at få problemet løst.

Hos Doktor Akupunktur erfarer vi ofte at folk kører langvejs fra, for at modtage behandling hos os. Vi vil derfor gerne sige tusinde tak for det!

Vi eksisterer for at hjælpe dig med netop dit problem – så vi værdsætter at du vil lade os hjælpe, ved at køre ud til os i Værløse.

Akupunktur klinik København – Så langt rejser vores klienter

Når vores klinik nu ligger i Værløse, så giver det sig selv at de fleste af vores klienter kommer fra hovedstadsområdet.

Men grundet stor succes med vores behandlinger, er anbefalingerne af vores klinik nu nået vidt omkring i Danmark. Ja sågar hele vejen til Sønderjylland!

Vi ser det altid som et kæmpe skulderklap når folk rejser langt for at modtage behandling hos Doktor Akupunktur. Det giver os blod på tanden for at gøre det endnu bedre, og fortsætte med at gøre en positiv forskel i vores klienters hverdag.

På kortet nedenfor kan du se hvorfra Doktor Akupunkturs kunder rejser for at modtage behandling hos os. 

 

Klik Her for at se kortet i fuld skærm

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *