Undgå myggestik med akupunktur

Myggen er over osMosquito

og er en sand plage for mange…

Men der er hjælp at hente med akupunktur!

 

Der kan gå op til 2 dage fra myggen stikker, til myggestikket bliver synligt eller mærkbart hos ”offeret”. Myggestikket opstår, når en hun myg bider os. Han myggen spiser nektar og stikker ikke!

Når hun myggen bider dig indsprøjter hun samtidigt protein og enzymer, for at gøre huden følelsesløs, og opnår dermed at få blodet til at strømme kraftigere. Enzymerne opdages af kroppen indenfor de første 24 timer og kroppen reagerer ved at frigive histamin for at beskytte mod stofferne fra myggen. Disse histaminer er årsagen til den kløe et myggestik medfører.

Vi er lige nu i højsæsonen for myggestik i Danmark og vi kan med akupunktur forebygge mod stik fra disse bæster. Med denne forebyggelse kan du slippe for det ubehag de fleste kender i form af kraftig kløe med kradsesår til følge.

Holder du ferie i udlandet kan myggestik i nogle lande og tilfælde medføre alvorlige sygdomme som Malaria og Dengue feber. Snak med din læge om evt. vaccine inden du rejser.

Her i landet findes et bredt udvalg af produkter på markedet til forebyggelse og lindring af myggestik. Vi har dog en tendens til at glemme disse indtil det er for sent.

Ved 2 behandlinger med akupunktur kan du forebygge mod reaktionen på myggestik, således undgår du det ubehag et myggestik kan medføre. Nogle få nåle kan gøre at du ikke længere er et attraktivt bytte for myggen.

2 akupunkturbehandlinger kan hjælpe dig igennem en dansk sommer med høj fugtighed og mange myg, så du slipper for ubehaget fra myggestik.

Du kan bestille tid til akupunktur ved at klikke her.

Fortsat god sommer!

Niels Hornehøj

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *