Gør det ondt? Så søg hjælp!

Start din behandling hurtigt

 

Jeg har igennem de sidste par år undret mig over at de fleste patienter har gået med smerter eller andre symptomer igennem meget lang tid, uden at få gjort noget ved deres problemer.

Min erfaring viser at en hurtig indsats på et opstået problem mere end halvere antallet af nødvendige behandlinger i de fleste tilfælde.

Hvorfor søger vi ikke hurtigere hjælp?

 

Vi er meget forskelligt indrettet og har alle vores egen smertetærskel. Specielt hos mine kvindelige patienter ligger denne som regel meget højt.

Typiske problemer omkring ryg, nakke og skuldre, som efterhånden er noget der rammer alle blandt andet grundet forkerte arbejdsstillinger, kan behandles meget hurtigt, hvis behandling påbegyndes hurtigt. Dette kan spare den enkelte for en masse smerter og ikke mindst kan man undgå, at det bliver en mere eller mindre kronisk tilstand, som er langt vanskeligere at behandle.

En kronisk smertetilstand kan endvidere medføre depressioner. Dette medføre at diagnosen bliver udvidet og behandlingen af problemet bliver længerevarende.

I en til tider stresset hverdag tilsidesætter vi ofte vores egne problemer for at kunne præstere på jobbet.

 

Gør dig selv en tjeneste

 

At tilsidesætte helbredet er en fejl da vores egentlige præstation kan blive væsentligt nedsat hvis vi går rundt med smerter i tide og utide. Dette er hverken tilfredsstillende for arbejdsgiver eller arbejdstager.

I den forbindelse har mange virksomheder tilbud om sundhedsforsikring eller egentlige virksomhedsordninger.

Jeg vil opfordre alle til at benytte sig af disse tilbud og ikke være nervøse for at melde ud hvis et problem opstår.

 

Prioriter helbred og velvære

 

Mit råd er at prioritere dit helbred meget højt, da du på den måde gør både dig selv og dine omgivelser en stor tjeneste.

Som ansvarlig behandler hos Doktor Akupunktur har jeg behandlet mange som har gået i meget lang tid med et givent problem og har i de fleste tilfælde kunne afhjælpe problemet – men jo før vi påbegynder behandlingen, desto kortere bliver behandlingstiden!

Jeg ønsker at 2018 bliver et år hvor I sætter fokus på jeg eget helbred og melder ud når et problem er opstået. Vi kan på den måde give jer en langt bedre hverdag uden smerter .

Godt og Smertefrit Nytår til Jer alle.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *