,

Behandling af Trigeminus med Akupunktur

Af og til kan man være så heldig selv at blive overrasket. I den forbindelse kan man få bekræftet at små mirakler godt kan opstå. Det er den slags oplevelser der gør det hele værd for Doktor Akupunktur – når vi hjælper mennesker til en smertefri hverdag.

Doktor Akupunktur har benyttet sig af Facebook annoncering til at få spredt det glade budskab om alle de lidelser vi kan afhjælpe med akupunkturbehandling. Vi har blandt andet annonceret vores evne til effektivt at behandle migræne med akupunktur. Som følge af denne kampagne blev vi kontaktet af en dame der havde haft ondt i hovedet i over 7 år… syv lange år med smerter – nok til at drive de fleste til vanvid.

Damen kom fra Amager, og var lidt i tvivl om hvorvidt vi nu også kunne hjælpe hende – hun havde trods alt prøvet mange former for behandling før, herunder også akupunkturbehandling. Efter en god snak over telefonen med vores ansvarlige behandler, besluttede hun sig for, trods hendes forståelige skepsis, at give behandling hos Doktor Akupunktur en chance – og i dag er hun lykkelig for den beslutning.

Hun tog toget ud til Værløse, i rigtig god tid da hun ikke lige kendte området, og sad pænt og ventede med hendes strikketøj. Da hun kom ind til vores ansvarlige behandler, placerede han 12 nåle i ansigtet på hende, og yderligere 4 i andre punkter på kroppen. Eftersom han havde talt med hende over telefonen og afklaret hvad problemet kerne var, vidste han allerede da hun kom præcis hvordan han ville forsøge at hjælpe hende. Der gik en lille time, og så var hun ellers på vej igen. Hun kunne mærke en forandring – for hun havde ikke længere hovedpine. At akupunktur kunne byde på smertelindring var naturligvis som forventet, det helt store spørgsmål var selvfølgelig om smerten fortsat ville forblive væk.

Morgenen efter modtog vi en lykkelig besked på SMS: hun havde ikke ondt, og det for første gang i mange år. Hun havde sovet bedre som følge af behandlingens smertelindrende virkning, og var selvfølgelig meget forsigtig med at tro på resultatet, men utroligt glad. Vi bad hende holde os opdateret. Senere på dagen modtog vi en e-mail: stadig ingen smerter. Morgenen efter var det samme besked.

Vi var naturligvis lykkelige på hendes vegne, men bad hende alligevel bestille en tid til en opfølgende behandling i den efterfølgende uge, for resultatet virkede næsten for godt til at være sandt.

Hun kom ind en uge efter hendes første behandling, og fik nåle i igen. Denne gang sendte vi hende hjem, med aftalen om at hun skulle kontakte os hvis smerterne kom igen.

Der er nu gået nogle uger siden sidste behandling, og hun har kun oplevet meget få smerter – men i en grad der slet ikke kan sammenlignes med det helvede hun havde oplevet i de 7 år op til hendes kontakt med Doktor Akupunktur.

Da vi påbegyndte behandlingen, var vi i tvivl om vi ville kunne hjælpe hende – det drejede sig trods alt om en nerve der var revet itu. Vi havde naturligvis håbet på et godt resultat, men ligefrem at opnå så fantastiske resultater efter kun 2 behandlinger? Den havde vi ikke turdet håbe på. Men det er netop disse oplevelser vi gør os med akupunktur. Der findes altså små mirakler i verdenen. Vi er så heldige at få lov til at opleve nogle af dem hos Doktor Akupunktur i Værløse.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *