Robert Møller-Jensen

Robert er uddanet Fysiurgsik Massør, Sportsmassør og videreuddannet i Sports Akupunktur. Han er 41 år, lykkelig gift og har 2 sønner. Han behandler primært sportsskader – derudover er han repræsentant for Doktor Akupunktur ved virksomhedsordninger.

akupunktør

Robert og hele hans familie, har altid været meget fysisk aktive og har altid prioriteret træning højt i deres familieliv. Som dreng dyrkede han idrætsgymnastik på højt niveau og siden diverse former på kampsport; primært Brasiliansk Jiu-Jitsu og Wing-Chun. I dag dyrker og underviser han crossfit (som også indbefatter olympisk vægtløftning og mobility).

Træning har altid været en stor del af hans liv og derfor var det også med en naturlig og reel interesse, at han i september 2014 tilmeldte sig uddannelsen som sportsmassør hos Sportseducation i Roskilde. Der skulle kun få timer til før han vidste at det var dét han ville! Efter en veloverstået eksamen har han efterfølgende taget et kursus i sportsakupunktur, som han ser som et fantastisk supplement til massagen.

Netop grundet sin erfaring med træning har han en god og bred forståelse for idrætsskader, hvad enten det er overtræning eller akut opstået. Ikke mindst, forstår han vigtigheden for at udøveren skal hurtig ’tilbage’ igen. Det giver mig ham stor personlig tilfredsstillelse at hjælpe med dette og han følger altid sine klienter helt til dørs for at sikre at hans behandlinger virker efter hensigten.

Robert har hjulpet utallige klienter hurtigt tilbage til deres førlighed og træning – og han glæder sig til også at hjælpe dig!

Skal Robert også hjælpe dig?

Klik her og bestil en tid.